sep
12
Finns under Allt av Admin dagen 12-09-2006

Det märkliga i den s.k. pigdebatten är inte att man är emot den tjänsten utan att man från vänstersida nedvärderar tjänstesektorn.

Att säga att man vägrar städa i någon annans hem är inte mindre fel än om Sveriges frisörer startar uppror och påstår att man vill inte tvätta ens smutsiga hår eller om dagispersonalen vägrar byta blöja på barnen. Det är inget fel med att städa, människor gör det dagligen hemma. De som anser att stressade människor inte skall ha möjlighet med hjälp hemma borde tänka efter nästa gång de själva lämnar sina kläder på den lokala kemtvätten eller beställer hem pizzan eftersom man inte hinner laga mat. Klagomål om att det är de som har det bäst ställt som kommer att få det bättre är löjligt. De har det redan “bäst ställt”. Det är vi medelklassen som kommer att få det bättre. Städjobb utförs i princip av folk utan relevant utbildning för något annat jobb och är väldigt bra betalt.

Varför vill vissa beröva folk som idag jobbar svart en möjlighet att ha ett bra betalt och vitt arbete? 

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)
Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: