Optikbutiken

Closeup of a cheerful young businessman wearin...
Som liten använde jag glasögon. Under tonåren förbättrades min syn och har aldrig haft eller behövt ha glasögon sedan dess. Men nu när man har passerat 40 är det kanske dags. Jag börjar få svårt med ”det finstilta” på olika förpackningar. Så jag tog en synundersökning via jobbet och man konstaterade att jag borde börja med glasögon vi läsning eller vid behov.
Då kommer nästa problem. Vilka bågar skall man ha? Till vilket pris? Och om man köper, hur vet man att dom passar en även senare då hela ansiktet förändras om man har glasögon. Kommer jag att trivas med just dessa bågar? Lösningen hittade jag på Optikbutiken.se. Om ni inte sett deras sida så rekomenderar jag att ni gör det. I Optikbutiken kan man som medlem beställa hem (via nätet) tre bågar som man i lugn och ro testar fram vilket folk som jag, som inte haft glasögon (åtminstone på ett bra tag) tidigare, uppskattar stort. Sajten är tydlig och det är lätt att navigera sig fram till det man vill ha.
Och bor du i Falkenberg med omnejd kan du ta dig förbi Fynda Köpcenter där Optikbutiken har en fysisk butik och testa alla bågar på plats, där du även kan göra en synundersökning för glasögon och linser till en billig peng.
Kommentera gärna vilka erfarenheter ni haft av Optikbutiken.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.