jan
12
Finns under Allt av Admin dagen 12-01-2007

Nu måste det vara en kvinna, har det sagts i sossarnas kretsar. Hittar man inte en kvinna skall man skapa den, om det så behövs.

Flera gånger har Sveriges Vänster anklagat högern för att vara mansdominerad och chauvinistisk. Tittar man bakåt lite grann har man inte svårt att upptäcka att det var faktiskt socialdemokraterna som aldrig någonsin haft en kvinnlig partiledare. De flesta andra partier har haft kvinnliga partiledare och saknar de en idag kan man lätt ana vilka kan tänkas vara partiledare imorgon.

Annat är det med den mansdominerade socialdemokratin. Där måste man producera en kvinnlig kandidat och eventuellt övertala en som redan tackade nej eftersom den med längst erfarenhet anses inte vara en lämplig kandidat. :)

Jag kan lätt tänka mig att det blir Mona, som dessutom avgår efter ca. ett år pga. att hon orkar inte med den interna kritiken och att de sedan går över till en man eller någon annan påtvingad kvinna.

Sorgligt :(

Andra bloggar om: , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)
Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: