okt
31
Finns under Allt av Admin dagen 31-10-2008

Så man surfar…och helt plötsligt hittar man en hel del böcker om Madicken, Emil osv bland böcker om vikingarnas stridskonst och andra “filosofiska” böcker om rena rasen och hur allt bra kommer från Sverige. Läser man noggrant tar man väl reda på att Gud egentligen är svensk.

Men visst, jag står för frihet och allas rätt att tro på vad fan dom vill. Vi alla behöver inte hålla med varandra hela tiden för att leva tillsammans.

Ändå är det något på dessa sidor som skrämmer mig…

Kanske är det faktum att dom (folk bakom sajten) vill ha donation dvs. dom vill nog leva på andras pengar vilket innebär att dom vill leva som parasiter på bidrag. Nog är det försäljningen som lockar få. Jag gillar inte folk som huvudsakligen vill leva på bidrag. Stort minus.

Kanske är det faktum att dessa bidragsberoende försäljare verkar bara vara stolta över nationalsången, flaggan och riksvapnet. Allt annat svenskt är skit för dom. Speciellt politiken och politiker hur svenska dom må vara. Dom kanske vill skicka ut ca. 95% av befolkningen och leva själva här, i skogen och på ett naturkorrekt sätt. Eller hette det miljörätt sätt? Eller hette det att bo i buskarna? Som vildar…

Nåväl, den här sajten står nog emot utvecklingen och är rent sagt efterbliven.
Jag surfar vidare…

Andra bloggar om: , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)
Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: