En väldigt dyr morot

Finns det någon som tror att det satsades rejält från infödingar när dom första invandrarna kom till Sverige för några tusen år sen? Inte? Kanske för att det är att välja helt fel väg. 

Nu skall regeringen satsa 700 miljoner av våra skattepengar på att invandrarna skall integreras. 40 år försenat om någon frågar mig och kan därför lugnt påstå att dessa pengar kan lika gärna räknas som bortkastade. Jag har personligen inte sett en enda bra sak av alla dessa satsningar som den här regeringen (våren 2006) gillar att spendera pengar på. Är det någon som vet om nåt som har blivit bättre? 

Hur många arbetslösa invandrare fick byta namn för att få ett arbete? Är det sådant som sponsrades? Tveksamt. Skulle Du hellre bjuda in på en intervju en Mustafa Mahmud eller en Sam Moore? Svaret hittar du inom dig själv och det är sådant som man borde ändra på. Att man ställer krav på invandrare är ett faktum och det är kanske av den anledningen andra generationen till en stor del uppfostras på gatan då föräldrarna saknar tid för umgänge och pedagogisk uppfostran. 

Satsa pengarna på fler jobb som invandrare kan självklart ta del av. Andra praktiska saker sköts per automatik. 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.