okt
25
Finns under Allt av Admin dagen 25-10-2008

Jag läste om att Katrin Schulman skillde sig från Alex och rykte med axlarna som om vem det är som bryr sig om denna nyhet. Sedan dök hon upp i tidningarna med sitt flicknamn och då kommenterade jag till min fru att Katrin tydligen hade polsk bakgrund.
Min fru visste inte vad jag pratade om.
– Hon…Katrin Schulman, Alex Schulmans fru.
– Vem?
– Alex Schulman, han som bloggade, 1000 apor…
– Ingen aning vem du pratar om.

Sedan nämnde jag det för min vän att min fru inte visste vem Alex Schulman var och han var typ: ja, jag tror att jag känner igen namnet men vet inte varifrån.

Då undrar jag följande: dom klarar sig jättebra med att slippa Alex och Katrins skitsnack, så vad är det som är så viktigt att jag känner till det? Jag är bara en patetisk nyhetsslukare och det är klart att en hel del skräp följer med.

Sorry Alex & Kartin, att jag vet vem ni är betyder inte att jag gillar er. Jag tycker att ni är skitdåliga.

Andra bloggar om: , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)
Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: