Okunniga stackare överallt

Först kommer Alex Schulman och försöker förklara en serbisk svordom:
Aftonbladet TV

Vem som helst fattar att orden i sig har inget med saken att göra. It’s a big no, no. Vilka svordomar gäller i Sverige? Bibliska. I vissa länder är det kiss & bajs som är svordomar, i andra inkluderar det sexuell akt med någon av familjemedlemmar, och i vissa kör man helvetets jävlar och sånt. Några kombinerar allt det där. Ta engelskan t.ex. Där hittar man kombinationer av dessa. Det kändes som om man idiotförklarar folk för det där “motherfucker” fast på serbiska. Pinsamt värre, Schulman. Att inte nämna den okunnige Bodströms kommentarer.

——————–

Sedan kommer Bobby Lee, som stand in för RWJ, och placerar scenen från Belgrad i Serbien till Ryssland ca. 1000 km bort:
http://youtu.be/_kSwHrjv0_Q?t=21s

Jag såg det klippet för länge sedan och vet att det kommer från Jurij Gararin gata, block 70 i Nya Belgrad. Det är kanske gatunamnet som förvirrar folk. Skulle i så fall Charlie Chaplin gata vara i England eller USA? Schweiz kanske? Nej, den finns också i Belgrad.

Dessutom kan man tydligt läsa ut ursprung av regplåtarna. Men hur många kan sånt egentligen…

——————–

Det är så många stackare som inte är pålästa nog och jag vill inte ägna mer tid åt dom.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.