jan
11
Finns under Allt av Admin dagen 11-01-2007

Även den minst observanta kan få svårt att undvika att det pågår en häxjakt mot vår utrikesminister. Det är fortfarande fult att tjäna pengar i Sverige. Alla som förväntar sig vara pålitliga skall vara fattiglappar och ena riktiga “loosers”. Så fort man har något på kontot är man säkert en myglare och fifflare.

Carl Bildt känner runt om i Världen alla som man behöver känna till och få människor har samma bekantskapskrets. Han känner säkert en och annan skurk samtidigt men den som är skurk idag kan vara en president imorgon eller tvärtom. Världen är grå.

Men istället för att vara glada över att Sverige (efter många år av representation på dagisnivå) äntligen representeras på ett riktigt sätt, våra journalister försöker hitta på en hel del oegentligheter och belasta Carl Bildt.

Jag kan tänka mig att allt detta är beställt och betalt av några som vill lyfta problemet med avsaknad av en riktig kandidat till posten som partiordförande i ett parti…

Andra bloggar om: , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: