dec
07
Finns under Allt Annat av Admin dagen 07-12-2006

Gillade du Da Vinci Koden kommer du även att gilla Den siste Tempelriddaren.

Historien berättas med samma spänning och samma typ av återberättande från nuet till 1100-talet, 1200-talet och 1300-talet. Den här är dessutom något mindre sensationell än Da Vinci Koden så man kan läsa den och bara njuta av spänningen. Här har man också en lite trist kärlekshistoria som drar ner på betyget rejält men man kan lugnt säga att den rekommenderas!

Nu till biblioteket eller bokhandeln! :)

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)

Comments

Green on 12 december, 2006 at 3:02 e m #

Massmedia älskar David och Goliat melodramer, och ett sådant vankas det som bekant i Göteborg för tillfället. Nypopulister som Centerns ungdomsförbund går det för att luncha, och den fiktiva högeropinionen på nätet rasar i diverse bloggar. Hon är ju såå sympatisk denne käcka Göteborgare. Men är hon det? Enligt hotell- och restautangfacket ser hon bara på timlönen, 95 kronor, som förvisso är högre än kollektivavtalet. Men hon bortser från semesterersättning, sjukersättning, avtalspension och helgdagsersättning. HRF har räknat ut att den anställde skulle få nästan 50 000 kronor mer per år med ett kollektivavtal. Är det en trevlig arbetsköpare det? Som blåser en på 50 laxar per år? Ja, i unghögerns värld är det tydligen det.


Sakala on 12 december, 2006 at 8:31 e m #

Jaha, och vad har det med den här boken att göra? :)


Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: