Land of the free – no more…

StrypningUSA har blivit en polisstat. Polisen i USA slog ner alla demonstranter i alla tider oavsett om det var mot Vietnam-kriget eller för svartas rättigheter. Sånt varnade redan Robert Kennedy om på 60-talet. Det räcker att du “tjafsar emot” och inte spelar en robot för att du skall bli nedslagen. Dessa odjur som får jobb som poliser (eller kanske blir till vilda djur med åren) är en skam för mänskligheten. Människor som skapade USA vrider sig i sina gravar.

På bilden ovan ser ni hur en våldsam polisman försöker strypa en demonstrant som är inte våldsam utan bara olydig.

Kolla på hela filmen som är upplagd på Youtube och ha redan fått över en halv miljon besökare. Hur länge just den här blir det kvar på Youtube vet jag inte men det finns en hel del kopior på den bl.a. annat via RT_com kanal. Vi får se om det kommer ut i svensk media eftersom det just nu är relativt tyst om detta. Det brukar väl vara så med “oberoende media”. Vi blir matade med information som dom tycker att vi behöver, inte något annat onödigt…

Jag kan bara säga att jag tycker att det här är ett vidrigt beteende. Dessa poliser har inte gjort ditt jobb utan bara djävlats med folk.


YouTube – Adam Kokesh body slammed, choked, police brutality at Jefferson Memorial.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.