mar
19
Finns under Allt Annat av admin dagen 19-03-2010

Det finns apparater som spelar upp från youtube, HDD, USB-minnet och även den egna datorn. Men hittills fanns det ingen maskin som kan koppla upp sig mot alla sajter som spelar upp strömmande video. Ja, en dator. Men ingen “spelare” endast i det ändamålet.

Nu vaknade Google till och tar fram en sån maskin. Tack för det Google.

Hoppas bara den inte blir dyr.

Idag kostar en mobiltelefon som en bättre dator vilken kan inte anses vara acceptabelt. Vem lägger ut 6-7000 SEK på en telefon när man kan köpa en PC och en enklare telefon för dom pengarna. Men det hör till ett annat inlägg…

Så tar Google över TV-rummet | Pryl | Aftonbladet.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)
Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: