maj
02
Finns under Allt Annat av admin dagen 02-05-2011

I Stockholm har man möjlighet att åka buss, tunnelbana och tvärbana och att se sådana smutsiga och äckliga fötter på nån snuskig brud redan i början av maj:

Man kan felaktigt tro att dessa fötter tillhör nån gubbe som fullständigt struntar i att ta hand om sig men nej, dom tillhör en ung tjej faktiskt. Jag undrar om hon är upptagen och vad hennes kille tycker om det… Men han kanske också struntar i det fullständigt. Hur har dom det hemma… Har dom barn? Yack!

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)

Comments

Fotvård? Någon? | Blaj & Sjabbel on 17 april, 2012 at 10:08 e m #

[…] i sina fötter. Förra året tog jag även ett foto på en ”tjej” som hade otroligt äckliga och ovårdade fötter i sina sandaler (!) i tron kanske om att folk inte märker vilken lortgris som sitter bredvid en […]


Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: