Där förlorar sossarna serbernas röster

Ca 200’000 svenskserber kommer aldrig mer att rösta på ett parti vars fd. minister arbetar för en serbhatare och krigsförbrytare.

Madeleine Albright (född som Marie Jana Korbelová, smeknamn Madlenka) bodde i Jugoslavien (Belgrad) som ung.

Vad hon tyckte om landet Jugoslavien visade hon tydligt med sin anti-serbiska politik som hon förde under 90-talet. Hon ställde sin administration väldigt tydligt på den albanska sidan och även tidigare mot bosnieserber och kroatiens serber. Hon stödde alltid sida som var emot serber. Därför är hon inte alls omtyckt bland serber och serbvänliga människor.

Att en fd. socialdemokratisk minister arbetar vid hennes sida kommer att fastställa att svenskserber i framtiden ännu mindre kommer att ställa sig på sossarnas sida.

Ännu värre är det vad denna Albright gjorde mot irakiska barn med sina meningslösa aktioner som officiellt var mot Saddam fast som drabbade oskyldiga irakier.

[Intervjuare:] – Vi har hört att en halv miljon barn har dött. Det är alltså fler barn än som dog i Hiroshima. Tycker ni att det är värt priset? [Albright:] – Jag tycker att det är ett svårt val, men priset … vi tycker att det är värt priset. „ — Intervju i TV-programmet 60 Minutes, 12 maj 1996 i samband med sanktionerna mot Irak

Så nästa val får minnet inte vara kort. Folk måste komma ihåg sina vänner och sina illasinnade fiender.

USA:s exminister värvar Pär Nuder – Expressen

Pär Nuder får toppjobb i USA | Nyheter | Aftonbladet

Men det är klart, det finns andra socialdemokratiska serbhatare i det här landet.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Där förlorar sossarna serbernas röster

 1. Att Serberna mördade 8.000 bosniska kvinnor, män och barn under en enda natt spelade roll när Albright tog sitt beslut.
  Enligt ditt tycke ska serber i Sverige att sluta rösta på sossarna bara för att Per Nuder ska jobba för Albright borde också betyda att serberna i Sverige också slutar rösta på Moderaterna då Littorin ska “gästforska” i Stanford – där ofta grunden för politiska beslut i USA diskuteras & framför av professorna.

  Löjligt tänk det där

  Kanske du ska inte tro att du kan bestämma hur andra ska tänka och rösta,bara för din egen vinning som moderatpolitiker.

 2. Hör du “Arne”, eller vad fan du heter, mitt inlägg berörde också FEM HUNDRA TUSEN irakiska barn. Men det missade du helt, förblindad av hat.

  Även Carl Bildt ogillade bombningarna av Serbien 1999.

  Och nästa gång du vill att andra skall tro att du är svensk, “Arne”, skall du se till att lära dig stava rätt.

 3. Arne (snarare Ahmed) snackar skit. Serberna förde kvinnor och barn från Srebrenica i säkerheten, långt ifrån striderna. Man mördade endast soldater som tidigare den sommaren mördade en hel del serber. I ett krig dödas det folk. Så om en sida dödade folk på en annan sida får man väl också svara med samma måtta, eller? Fick man inte det?

 4. Ja, ja… whatever. Det är inte många som verkar bry sig. Varken i Serbien, Bosnien eller resten av omvärlden. Blod har spillts helt i onödan och det är bara offer som fortfarande gråter…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.