Only in Sweden

En tidning publicerar något dom kallar för trovärdiga uppgifter, förstör en människas liv, med risk att han förlorar vårdnandstvist och även äventyrar demokrati i form av en ev. förlust mot rödgröna.

Lena Mellin i chatten menar att man har ingen anledning att misstro en fd. prostituerad eftersom hon verkar trovärdig när hon påstår att en minister för fyra år sen (lägligt nog ingen sak för polisen då preskriptionstiden gått ut) men hon misstror gärna en minister.

???

Ursäkta mig, men det känns som en Kafka situation eller nåt som hände i forna Sovjet eller Rumänien under Chauchesku.

Vem är egentligen så pass naiv att säga att man inte fattar (eller inte vill fatta) vad som håller på att hända.

Om inte Aftonbladets agerande är ett hot mot demokratin så vet jag inte vad som räknas som det.

Håller vi på att förvandlas till en bananrepublik?

Självklart att det redan finns skrivglada människor som är Alliansens ovänner och som passar på att skrika högt om detta justitiemord.

”Jag har ingen anledning att misstro vår källa” | Nyheter | Aftonbladet.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Only in Sweden

  1. Om han nu är så oskyldig, varför avgår han direkt då han blir anklagad? Jag vill inte ha brottslingar i det parti jag röstar på, så nu till valet lägger jag min röst på ett annat parti än Moderaterna! Och vadå “Only in Sweden”? I USA fick tom en President avgå på grund av samma aktiviteter!

  2. Det är bara i Sverige man kan bli dömd utan en rättegång vilket din kommentar bevisar. Så det finns inga “aktiviteter”. Bara maktgalna och lögnaktiga journalister. Inget annan är BEVISAT.

  3. Klart annat är bevisat, det gör han ju genom att avgå! Om han är oskyldig så stannar man och försvarar sig, inte smiter undan med “inga kommentarer”. Du ska se att det dröjer inte länge innan han kommer ut i tidningarna och säger “Jag gjorde det” och hänger på en snyft historia om hur svårt han hade det just då…ska bli kul att komma tillbaka hit och kommentera då!!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.