Dödsläge…

Just nu är det dödsläge inom politiken.

Utan en bra opposition så stannar landet. Dom bråkar med makten, gör ibland dumma saker som vi skrattar åt men det viktigaste är att man får makten att fungera bättre.

Nu har vi ingen opposition alls. Jag tycker att dom borde rycka upp sig.

Annars är det bara SD som plockar poäng på detta.

Hallå, var finns oppositionen? | Nyheter | Aftonbladet.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

1 thought on “Dödsläge…

  1. Jag undrar när trenden ska vända.
    Moderaterna tog ett kliv åt vänster så att de i princip tog Sosarnas plats genom att vara ett parti för arbetarna, med betoning på de som har arbet. Sosarna fick panik och tog ett kliv ut mer mot vänster för att värna om de väljare de hade kvar, de arbetslösa. Sen är de förvirrade kring varför de inte kan få majoritet med en politik för väljarbas som huvudsakligen består av gamla tanter och arbetslösa.
    När de väl insett det misstaget försöker mn på ett luddigt sätt återgå till vad man var innan, Budskapet är att man vill byta regering, men inget konkret till vad. Därför fick alliansen sitta kvar då medelsvenson hellre behåller den sittuation han har än att riskera att det blir sämre.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.