jun
13
Finns under Allt av admin dagen 13-06-2010

Jag har inte riktigt förstått vad det är för människor som är ute efter en politik som vill:

  • att sjuka skall förbli sjuka
  • att invandrare inte kommer ut ur sina ghetton
  • att arbetare ger bort en stor del av sin lön
  • att arbetslösa inte tjänar på att få ett arbete

Dessutom vill dom regera med andra banditer som vill mjölka alla som arbetar för att försörja sin egen “rättvis” politik.

Handen på hjärtat, fingret på hjärnan, vem vill verkligen ha det så?

Anna Dahlberg: En vissen ros – Ledare – Expressen.se

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (16 votes, average: 4,75 out of 5)

Comments

Guliy on 17 november, 2010 at 2:05 f m #

Jag röstar fortfarande på (S) Du har vist glömt bort att (S) är fortfarande störst parti i Sverige trots valförlusten. Du värka vara helt ute cyklar.

Nu blandar du vad Alliansen vill inte vad (S) vill. Så du menar att sjuka blir friska av att jobba? Och varför ger arbetare bort en del av sin lön? vill dom inte att deras barn och barnbarn ska gå i skola få gratis vård ett av exempel varför arbetare ger bort en del av sin lön. Jag betalar skatt på över 13 tusen ibland mer. Oroar mig inte för det är medveten om att vart det går. Om inte i Fredriks och kungens ficka det är jag emot.

Vad ska en arbetslös få istället om han inte har ett jobb. Ska han inte får nån hjälp av någon som redan har en hel del? Ska han behöva plocka burkar varje dag för att få ihop det till lunch? Har sagt det förut kanske behöver upprepas fåtal gånger så ni alla för står iden med socialdemortin.

Iden med socialdemokratin är varken industri- postindustri eller om du så vill informationssamhället. Iden är betydligt smartare än så. Iden är att ständigt förändra samhället i takt med utvecklingen. Förändringen skall bygga på bl. a. solidaritet, jämlikhet och frihet. vissa tror tydligen att vi befinner oss i något unikt.

Det gör vi inte, vi befinner oss bara i en liten del av människans utveckling. Det borde stämma oss till eftertanke och en viss ödmjukhet


Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: