Inte förvånande att han slutar

Jag tycker att Conan O’brien är humorbefriad tönt som inte ens skulle få jobb som städare på mitt städföretag (ifall jag hade ett sånt).

Det är inte bara för att han saknar ett “tv-ansikte” utan att han helt enkelt är löjlig.

Jag tror att de flesta håller med mig att Jay Leno borde komma tillbaka.

Conan får 210 miljoner för att sluta | Nöjesbladet | Aftonbladet.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

18 thoughts on “Inte förvånande att han slutar

 1. Conan skrev Marge & the monorail. Det är allt jag behöver säga för att bevisa att du har fel. Leno å andra sidan är en falsk jävel som aldrig har varit rolig. Men vissa människor ser inte igenom den glada fasaden.

 2. O’Brien fortsätter köra med ungefär samma ironiska jargong som Letterman och en del andra. Det funkar inte längre, folk är trötta på det. Men Jay Leno tar nog bara över tills de hittar någon annan, man märker att han har börja tackla av lite i sin nya show. Åsikten att Leno skulle vara “falsk” förstår jag inte, en riktig mysfarbror är vad han är. Dock ej lika rolig längre.

 3. Dom är bara så roliga som deras jobb tillåter, det är fruktansvärt att se hur dom slåss med tvångströjan. Ett enkelt exempel är Bill Hicks, försök sedan se biten han hade på Letterman, fyfan,, helt omöjligt att avgöra vem han var som komiker, tam och kasterad man blir nästan fysiskt illamående av att se det.
  Men om man ser tex hans Sane Man på DVD eller youtube inser man att det går inte att avgöra hur rolig (vansinnig) någon är genom att titta på mainstream TV.

 4. Phew, tur att du inte gillar Conan. Vore jag lika humorbefriad som du skulle jag no bli tvungen att ta livet av mig snabbt.

 5. Conan ÄR en tråkig idiot med en idiotfrisyr.
  Såg honom några gånger bara och orkade inte mer.
  Varför skall man gilla honom? Vem fan är han?

 6. Med tanke på alla priser Conan vunnit just för sin humor så kan man ju fundera på vem som är humorlös i sammanhanget…

 7. Conan går inte hem hos intellektuella och hos folk med lite mer intelligent humor. Han är primitiv och saknar dessutom star quality. Det känns fördummande att titta på honom. Det var bara en tidsfråga innan det skulle haverera med honom. Leno och Letterman börjar bli slitna. Något nytt behövs. Bill Maher är svaret. Kolla in honom när han kör igång igen på HBO. En av få som vågar säga sanningen om USA till USA, även om det kostar.

 8. Smaken är väl som baken när det gäller detta, jag tar dock Leno framför Conan varje dag i veckan om jag ska välja.

 9. om du tycker leno är intellektuellt stimulerande är det för att du har just haft en lobotomi. real time with bill maher är en politisk talk show, snacka om äpplen och päron.

 10. Leno är bara en trött busiksfarbror med gubbiga underbältetskämt. Jag fattar inte varför han aldrig sänts i TV4 – Sveriges buskiskanal. Conan förtjänar ett bättre öde, han kan ju åtminstone reagera intelligent på det gösterna säger.

 11. Jag tror att de flesta håller med mig att Jay Leno borde komma tillbaka.
  Facebookgruppen med över 300 000 medlemmar håller inte med dig hehe

 12. Jag har svårt att se hur någon utan varken humor eller intelligens kan ha varit chefredaktör för The Harvard Lampoon. Men statligt gymnasium – det är grejer det.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.