Är det online-roulette som är inne nu?

Ute med poker? Inne med roulette?

Att spela online verkar vara hippt. Leverantörerna var inte sena. En hel del nya sajter dök upp senaste åren och ännu fler är på gång. Även Svenska Spel valde att gå online. Coolt.

Nu är det så att många vill också öva innan dom spelar skarpt. Därför tänkte jag tipsa om en bra webbsajt eller snarare ett spännande online Casino (http://www.hasardspel.com/) som förutom att den samlar in flera andra spelsajter ger dig en tjänst som innebär att man kan lära sig spela olika spel. Så det är bara att välja och vraka oavsett om man bara är sugen på poker eller mer nyfiken på andra spel som black jack och roulette.

Online poker verkar ha blivit ute och online-roulette verkar vara inne nu? Vem bryr sig om det vad som är inne eller vad som är ute. Spela det du tycker om. Jag vet inte riktigt om det är mer spännande att se kulan rulla på skärmen istället för på riktigt.

Jag brukar hålla mig till black-jack när jag spelar online. Mest av allt gillar jag att spela gratis utan att vinna nåt och utan att förlora nåt. Det är väl kanske för att man skall öva på innan man börjar tjäna pengar på det. Därför är denna sajt bra. Öva innan man spelar skarpt.

Vinner man? Möjligt.
Ja, det är väl både tur och skicklighet, eller hur?
Ni som spelar kan gärna gå in på sidan och sedan kommentera eller skicka mejl till mig så skall jag sprida ordet vidare. Ifall ni råkar förlora är det ingenting jag är intresserad av.

Dags att spela en hand?

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.