jul
19
Finns under Allt Annat av admin dagen 19-07-2009

Succémattans guru – en bluff? | Nyheter | Aftonbladet.

Vad är bluff?
Denna kopian som säljs som original eller den andra billigare som är kopia på kopia? Vem polisanmäller vem i denna soppa? Som jag skrev tidigare så är fallet inte solkart. Dessutom så påstår “fakiren Samson” att denna borde kallas för plastmatta.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)

Comments

Hanna Camille on 19 juli, 2009 at 1:02 e m #

Så luraren, har lurat luraren, som igen har lurat de andra :)

Mattan tror jag har en plasibo effekt. Vill man att den skall fungera, så “fungerar” den.
Men det som verkligen händer är att man lurar sig själv.

Tror jag…


Annette Samuelsson on 19 juli, 2009 at 1:43 e m #

Jag är lurad! Mattan känns, den skapar värme i rygg och nacke. Jag somnar. Vaknar mer avslappnad än när jag bara låg på min massage bänk utan mattan. Den är bara för hemma bruk och hjälp till själv hjälp. Jag älskar placebo. Mycket bättre än riktiga droger.Annette


Sakala on 19 juli, 2009 at 1:53 e m #

Tack Annette för den utförliga beskrivningen.

Men då är väl inte du lurad om du är nöjd med mattan, eller?


Alternativ hälsa on 19 juli, 2009 at 10:47 e m #

Spelar det någon roll om personen bakom mattan är “lite lurig” i marknadssyfte?

Mattan fungera uppenbarligen för en massa människor, varför den gör det spelar inte heller så stor roll… Även om det är ren placebo…


Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: