Ohly skall INTE med!

Knappt två år till valet och regeringsalternativet verkar vara den läskiga röd-gröna röran. En del av denna kan jag tänka mig skulle plocka röster, men men Ohly i bilden kan jag nästan lova en borgerlig seger.

Säg mig, vilken väljare går och röstar för en rejäl skattehöjning? Vi pratar nu inte om 500:- ur fickan varje månad. Vi pratar om höjningar upp till 2-3000:- VARJE MÅNAD för en vanlig medelinkomsttagare! Vem ger ifrån sig dessa pengar helt frivilligt?

Dessutom undrar jag vem vill se Ohly som en minister? :)

Och jag är mycket tveksam att vänsteranhängare är många fler än dessa 4%-5% av röstberättigade som brukar rösta på V.

Mona kanske kommer på det så denna alliansen spricker snart men man vet aldrig…

Lars Olhy skall inte med

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.