Social NOTworking

Varför har folk sån “noja” över andra som använder Facebook eller surfar under arbetstiden?

Det jag menar är att det betyder kanske inte att man inte gör annat på jobbet.

Man kan faktiskt vara mycket effektivare än någon annan som istället för att surfa använder toaletten på jobbet mycket oftare (kör även nr 2 :) regelbundet). Man skall inte heller glömma folk (40-talister) som fikar regelbundet och utan att bry sig så mycket om arbetsbördan eller om det sitter någon och faktiskt väntar på att man avslutar sin fikarast och skickar tillbaka en handling. Tänk även på att den som använder Facebook eller bloggar kanske tar kortare raster. Det har faktiskt hänt mig att jag bloggade UNDER TIDEN jag åt lunch :) På fullaste allvar så satt jag med en tallrik framför en PC och skrev några aggressiva tankar som inte kunde vila i hjärnan. Men det kanske bara är så att dessa som gnäller skulle ha svårt att hantera det? ;)

Busring.se

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.