Min insändare

Detta kom ut i Metro för några veckor sen så jag tänkte dela med mig även här:

Skaffar du en Statoil MasterCard bidrar du till en sämre Värld! Själv känner jag mig skyldig då jag skaffade ett.

Min förvåning var stor när jag fick en pappersfaktura per post istället för via e-faktura som jag brukade med Statoil fakturor. Anledningen är att detta går via SEB Kort och dom är inte riktigt “up to date” ser det ut som, utan lever fortfarande på 1990-talet, så att dom aldrig införde den populära tjänsten som används av många andra företag. Jag kan inte annat än att kommentera att jag tycker att det är väldigt trist att möjligheten till e-faktura inte finns.

När alla andra försöker dra ner på pappersanvändningen anstränger sig inte SEB att införa denna bekvämliga tjänst som även sparar på miljön och resurser, utan fortfarande fraktar en massa papper per post. Man undrar om dom tjänar för mycket så att det inte är någon fara med några miljoners slöseri i pappers- och fraktkostnader.

Lägg pengarna på att sänka räntan istället!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Min insändare

 1. DUBBLA BENSINPRISET NU!!!!!
  Samt sänk elpriset till hälften !
  Ta bort dubbelbeskattningen på El.
  Sila mygg & svälja elefanter
  Dé ju ett satans tjat om soppapriset
  3000 mil = 3000:-/år
  Elpriset har gått upp med 14,500:-/ år

  Suck

 2. Med tanke på att “Viljo” placerade sin kommentar på helt fel ställe undrar jag om vi skall räkna hans kommentar som seriös eller som ett skämt…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.