Gamla sossar fortsätter med sitt

Anna Sjödin fortsätter med sin gamla vanliga rappakalja i måndagens Metro.

Fortfarande vill gamla sossar ha ett klassamhälle med “dom som har” och “dom som behöver omhändertas”. Inget nytt där. Förolämpa och förnedra är det som fortfarande gäller, som t.ex. att städningen “inte är tillräckligt fint jobb”. Anna vill ta hand om dom svaga med att i princip idiotförklara dom. Låt mig påminna Anna att det rent procentuellt finns fler egna företagare i Rinkeby än på Östermalm. Låt mig också påminna Anna och andra som tänker likadant att sex elever från Rinkeby fanns bland dom 10 bästa matematikerna i hela Världen på den senaste internationella mattetävlingen.

Viljan till utbildningen kommer från helt andra faktorer än att hela tiden få höra att man saknar dem rätta förutsättningarna.

Andra bloggar om: , , , , ,

14 thoughts on “Gamla sossar fortsätter med sitt

 1. Ojdå?
  Så kanske är det någon annan som skriver hennes kolumn och skriver under med hennes namn?

  Kanske var det också någon annan som förolämpade krogvakter och söp på krogen?
  Någon annan som vi inte vill ha som förebild.
  Till skillnad från Anna som är en mycket bra förebild. Så där kaxig och lagom överviktig för att passa bland dom feministiska kretsarna uppfyller hon dem flesta kraven.

 2. En sak är klar. Med personangrepp är det noh du som inte är en förebild. Alla vet att anmäler du en vakt åker du dit.

  Ja hon tar upp social snedrekrytering. Hela artikeln handlar om det. Men det duckar du för. Bättre att angripa hennes person kanske?

 3. Ja, det är klart.

  När man inte lever som man lär får man räkna med angrepp som kan också tolkas som personangrepp.

  Dessutom håller hela kolumnen mycket låg nivå att jag inte fattar att det trycktes av Metro överhuvudtaget. Hör mer hemma på en blogg typ Blaj & Sjabbel.

  Är Fredrik (deleted/noname) egentligen Anna eller en närstående friend? :)

  Högern delar inte upp utan tror på individen och människans förmåga att tänka själv och agera till skillnad från några andra parterna som kallar sig själva för vänster och vill styra över människorna med att försvaga dem.

  Social snedrekrytering?
  Allt är relativt och även min uppfattning av Annas skriveri. Jag finner det skrivet på ett annat sätt.
  Men det kanske beror på att svenska är inte mitt modersmål.

 4. Är det någon som levt som hon lär är det hon. Hon stod upp när väninnan blev kallad hora av en vakt i tjänsten. Det är att stå för sina värderingar. Härligt och starkt.

 5. Du får väl blunda för problemen bäst du vill. För min del tycker jag det är uppenbart att social snedrekrytering är ett problem. Det tycker jag hon uttryckt på både träffande och välformulerat.

  Vad gäller kroghistorien tror jag betydligt mer på henne och bla den nyktra juriststudenten än på vakten och hans kompisar.

  Jag ser Sjödin som en stark tjej som inte tar skit eller erkänner sånt hon inte gjort. Det skulle nog inte du heller göra.

 6. Detta är helt rätt faktiskt. Vet inte vart jag ska börja om “sossarna” igentligen. Domm som är med t.e.x SSU är ju totalt hjärntvättade. Fattar dom inte att de är 2007 nu. Socialdemokraterna är inte ett “arbetar” parti längre. Tyckte sossarna va jätte bra för några år sen. Dom har ju kommit fram till massor av bra lösningar!. Men dom har inte gjort ett bra jobb dom senaste åren sorgligt nog. som exempel arbetspolitiken. Ja menar så fort M fick makten så MASS antällde sverige folk helt plötsligt!? hur kommer de sig? Jo för att inte S satsade på egenföretagere eller arbetslösa. Arbetslösa hamnade i “åtgärds” program som de heter. Folk måste öppna ögonen!. De finns massor med Moderaterna som jag inte tycker om! och de finns massor med Sossarna som ja inte heller tycker om! Låt M ta fören och se vart vi är om 3 år. Sen får folket rösta om. Jag är en kille i 20års ålder som jobbar inom landstinget och trivs med det. Jag vart ÄVEN drabbad av höjda A-kassa. MEN jag fick även sänkt skatt! och kommer nog få de i början på nästa år om regeringen håller vad dom lovar vill säga. Jag som låginkomstagare har inte blivit så drabbad. Tycker synd om alla dom som har blivit drabbade ekonomiskt!!. Tycker de är skit att gamla ska få mindre pengar etc. Men jag tror att Sverige behöver detta för att utvecklas!. De kommer komma ett val igen och då ska det svenska folket rösta!. Hoppas ALLA partier tänker på vad Gott/Ont de senaste regeringsbytet medfört!. Jag står för rättvisa, Jag står för frihet, Jag står för folket! Låt de svenska folket bli enat och låt sverige bli en stark nation!

  Mvh// Mattias

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.