Att vara Alex Schulman

Det verkar vara en börda att vara Alex Schulman. För nu måste han stjäla!

Jag vet inte vem det är, har sett till personen i olika rätt märkliga sammanhang och är tveksam till hans värde i samhället, men ändå lyckas han beröra en hel del folk av för mig okända anledningar.

Att jag nu skriver detta kan också tyda på att han har berört även mig eftersom jag skriver det.

Men vaddå? Vad bidrar en sån person med? Jag skulle gärna vilja veta. Hans krönika har jag läst några gånger men vad jag förstår så brukar såna kvasijournalister ha riktiga jobb också. Vad gör han? Blir man en kändis i Sverige nuförtiden bara för att man gillar att larva sig, snurra runt och ibland förolämpa? Är det OK? Är jag en sån “kändis” då? Fast jag går inte ut med bild så det är tveksamt att någon skulle känna igen mig. :)

Länk >>

Läs även >>

alex_resume

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.