Dags att renovera eller bygga nytt?

Nyligen stötte jag på ett företag som är duktiga på platsbyggda Attefallshus, friggebodar som man bygger på sin tomt utan onödigt regelverk eller krångel. Man kan även köpa det platsbyggda huset på kredit. Notera att huset betalar av sig själv eftersom man kan hyra ut det. Kan det bli bättre än så? Bostadsbristen är stor, speciellt i Storstäderna.

Dom har bra hantverkare även för andra renoveringar eller ombyggnationer. Det är ett byggföretag med bred kompetens och gediget kunnande som utför allt inom bygg; nybyggnationer, till- och ombyggnationer samt renoveringar av alla slag. Markarbete inkl. plattsättning verkar inte vara främmande heller.

Varför inte testa om du nu behöver renovera eller bygga nåt? Rekommenderas!

http://www.70a-bygg.se/

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 thought on “Dags att renovera eller bygga nytt?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.