Kåtbocken Ekborg förlovad med en 23-åring

Efter alla som jag skrev om tidigare (Rickard Wolff, Fraiser…) kommer nu “ut” Dan Ekborg som en som tycker om “lammkött”.

Vad beror det på att så många äldre män blir ihop med unga flickor? Det kanske är helt naturligt egentligen men samhället (och speciellt några moralister) har det extra svårt för det?

Läs artikeln på skvallertidningen AB:

Dan Ekborg förlovad – med 23-åring | Klick! | Nöjesbladet | Aftonbladet.

Dan Ekborg är förlovad – Untfredag – UNT.se.

Dan Ekborg är förlovad – Bling – dt.se.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

10 thoughts on “Kåtbocken Ekborg förlovad med en 23-åring

 1. Det är tydligen en samhällets sjuka idag. Frank Andersson har gjort likadant. Vad dom tydligen inte förstår är att förälskelsen/kåtheten/längtan efter att bli ung på nytt/ enkom kommer från gubbarnas sida. Sett i perspektiv så kanske dom hade önskat att ha det lite mer nedtonat med tanke på eventuella tidigare barn och umgängeskrets. Patetiskt blir det när dessa mediakåta tjejer säger hej då. Då är varumärket Ekborg och Andersson sedan länge lagt i smutsen.

 2. Svar till Ragnar.Du skriver att det finns inget som går upp mot en mjäll liten flicka.Du låter som en pedofil? som pratar så.Det låter helt sjukt.Att prata så.Jag är 21 år skulle inte vilja ha en äcklig gammal gubbe.

 3. Jag kan hålla med om att Ragnars kommentar var lite “udda” (“mjäll liten flicka”? WTF?) men det kan knappast vara pedofili om man gillar någon i 20-25-årsålder. Yvonne, lär dig istället vad pedofili är för något och sluta förolämpa folk utan anledning.

  Du kanske inte fattar att om man kallar en som gillar en 20-åring för pedoofil förolämpar du även riktiga offer för pedofiler.

  I Sverige får faktiskt folk som är över 15 år ha sex så blanda inte ihop saker.

  Sedan om du är 21 har ingen betydelse. Jag är över 40 och skulle inte vilja ha någon som är över 50 heller.

 4. Jag skulle väldigt gärna vija knulla med 20åringar igen ,men jag skulle aldrig säga att jag är tillsammans med en,när man är 45 år själv.Det finns ju en gräns för hur mycket man kan göra bort sig.

 5. Jag tycker Lars kan utrycka sig lite finare med sitt språk val.Och inte säga k….a.det kan sägas på ett annat sätt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.