Svenska dubbelmoralen nu hemkört

Allting måste vara i överdrift här i Sverige. Antingen skall saker förbjudas eller så skall det överkonsumeras. Tänk bara på majoritetens beteende utomlands. Alla jag träffat överdriver med spriten. Nu kanske träffade jag fel personer men jag börjar inse att det är brist på normala människor i Sverige. Det börjar kännas snarare som att det är en massa alkisar som låtsas dom inte är det.

Nu kommer den här snubben från Folkpartiet med idén om att Systemet skall ha öppet till 21:00 och att dom skall köra hem varorna. Det är iofs OK. Jag personligen skulle vilja ha bort systemet. Inte för att jag dricker (jag gör nämligen nästan aldrig det), utan snarare för att saker som Systembolaget skapar alkisar.

Det är likadant med lätta droger. Jag tror på allvar att det skulle vara ett mindre problem i samhället om man legaliserar lätta droger som cannabis t.ex.

Det finns farligare saker än cannabis. Depression tar fyra gånger så många liv i Sverige än t.ex. trafiken.

Att inte tala om andra droger som kaffe, alkohol, Coca cola eller tobak… (som är tillåtna och dessutom helt accepterade trots att dom också påverkar hjärnan).

Varför alla dessa förbud hela tiden???

Vill ha hemkört – från Systemet | Nyheter | Aftonbladet.

AB:1234

DNSvDExp1Exp 2SVT

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.