Boney M-sångaren död

OK, det var ingen wow-sångare (såg mer ut som en pajas i gruppen då han dansade lite “roligt”) men vi kommer att minnas deras hits och hans baryton röst (om det nu var han som sjöng)  i många år framöver.

Boney M-sångaren Bobby Farrel funnen död.

Andra bloggar om: , , , , ,

1 thought on “Boney M-sångaren död

  1. Kommer ihåg att han gifte sej med en zigensk flicka på 80-talet, bröllopsfesten var i Skopje, runt 500 gäster…
    Har lyssnat på Boney M på den tiden, tyckte då att deras låt ” still i´m sad” (http://www.youtube.com/watch?v=TJ9KMOFEgvI)var så romantisk… Visst låter det ganska mesigt nu men då… det var en favorit när man fick dansa tryckare… någonstans i förådet i serbien har jag fortforande deras LP-skivor
    Vad jag babblar… I alla fall det var bra på den tiden

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.