dec
31
Finns under Allt Annat av admin dagen 31-12-2010

OK, det var ingen wow-sångare (såg mer ut som en pajas i gruppen då han dansade lite “roligt”) men vi kommer att minnas deras hits och hans baryton röst (om det nu var han som sjöng)  i många år framöver.

Boney M-sångaren Bobby Farrel funnen död.

Andra bloggar om: , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)

Comments

Serbia punkt se on 7 januari, 2011 at 6:54 e m #

Kommer ihåg att han gifte sej med en zigensk flicka på 80-talet, bröllopsfesten var i Skopje, runt 500 gäster…
Har lyssnat på Boney M på den tiden, tyckte då att deras låt ” still i´m sad” (http://www.youtube.com/watch?v=TJ9KMOFEgvI)var så romantisk… Visst låter det ganska mesigt nu men då… det var en favorit när man fick dansa tryckare… någonstans i förådet i serbien har jag fortforande deras LP-skivor
Vad jag babblar… I alla fall det var bra på den tiden


Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: