En sån “Nisse” klarar sig alltid

Bodström nekades ledigheten från Riksdag. Bra, tycker jag. Man undrar varför han ställde upp överhuvudtaget.

Den här snubben har klarat sig rätt länge med sina lurendrejerier.

Det verkar som att allt han gör är “på ett ungefär” och det lustiga är att detta går hem hos en hel del med tanke på att det var över 16000 människor som gillar honom. Antingen är det 16000 människor med mycket dåligt omdöme eller så är dom lätt lurade. Jag kan inte tänka mig att en normal människa kan gilla den här killen med tanke på att han mår som en prins utan något som helst ansvar. Han har alltid fått allt serverat utan att bry sig så mycket om nåt.

Jag har träffat honom och jag känner igen en sån “nisse” när jag ser en.

Men det roliga är att såna typer med bra kontakter klarar sig alltid. Annat hade det varit om hans pappa varit en taxi-chaffis från Rågsved.

Mer läsning:

Omodernt neka mig ledigheten

Inget biter på Teflon-Thomas

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.