Veckor innan valdagen håller dom på…

S anklagas för valfusk – Val 2010 – Senaste nytt om svenska valet 2010 | Expressen – Nyheter Sport Ekonomi Nöje.

Larm om valfusk i Huddinge – DN.se.

Igår var det på TV om en socialdemokratisk tjej från Södertälje som bjuder på pizzor och delar ut pizzakartonger med sitt ansikte på. Efter maten togs en hel del människor till vallokalen för att rösta på henne. Det är mycket tveksamt om dom var medvetna vad dom röstade på.

Jag undrade direkt om det egentligen är lagligt…

Dessutom kan man fråga sig om det inte är dags för sossarna att ta bort ordet “demokratisk” ur sitt namn. För demokratiskt är det inte att hålla på så där. Och det värsta är att det inte är första gången det inträffar att folk får “hjälp” med att rösta.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.