Sverige jobbar!

Det är mycket snack om jobb nuförtiden. Det är valtider och jobb är en viktig fråga inte minst för den sittande regeringen. Som alla känner till har Sverige klarat den senaste krisen mycket bättre än andra länder och Stockholm leder den svenska ligan. Det är runt 5-6% arbetslösa i Stockholm och bättre verkar det bli.

Därför kan man med glädje surfa runt nya Metrojobb.se. Om man söker efter lediga jobb i Stockholm kan man hitta en hel del intressanta annonser. Över 1000 nya jobb finns det i skrivande stund. Oavsett om man själv är arbetslös eller om man söker jobb åt någon annan är det intressant att kolla. Man kanske hittar ett nytt jobb åt sig själv fast man redan har ett arbete. Det kanske kan vara dags att byta?

Förutom jobbannonser kan man kolla hur man faktiskt söker ett arbete. Som alla känner till är det inte bara att dyka upp och säga att man vill ha ett jobb. Man skall ha ett CV författat och utformat på rätt sätt. På denna sida hittar man bl.a tips om hur man gör det. Man kanske inte vet vad man pratar om när annonsören ringer eller hur man beter sig under intervjun? På denna sida får man även tips om detta.

Sidan är lätt att navigera och man lätt kommer till det man är ute efter. Metrojobb har gjort ett fantastiskt arbete med detta.

Lycka till med ditt jobbsökande!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.