Den dolda rumpan

Den här killen gjorde så som en hel del börjar hålla på med, att klä av sig helt naken vid flygplatskontrollen.

Jag tycker också att flygplatskontroller är till för att lura enkla människor med att inge falsk säkerhet och för att jävlas med andra tänkande människor som fattar att det inte hjälper något med att strippa folk.

http://www.aftonbladet.se/resa/flyg/article14702609.ab

Nu är det så att om man gör en bildsökning på den här gubben så märker man att dom flesta medier i USA döljer hans rumpa. Så, samma land som producerar Kim Kardashian, Paris Hilton och vad det nu är, moraliserar med att inte vilja visa en rumpa på en medelålders man. Helt jävla sjukt!

Så här ser resultatet ut (antingen pixligt/pixlad, suddigt eller övermålat):

John Brennan oregon tsa

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.