Aftonblablabladet

I sin artikel om att den där historieförnekaren  Sanatorium ger upp presidentvalskamp i Aftonbladet valde journalister att krydda en normal mening till något extra, men strulade till det och missade att valet äger rum i November när han skrev December. Läs gärna den sista meningen här:

Så blev det en pannkaka istället för att skriva på begriplig svenska att valet äger rum i November. Vilken bullshit med “går till urnorna”? Fatta att det inte finns några urnor att prata om. Det är inte 1800-talet, mannen!

Sedan kan jag avslöja att den enda jag skulle tänka mig att stödja är Ron Paul. Ingen annan (bland årets kandidater) känns förtroendeingivande. Jag gillade Obama men nu visade det sig att han är en “bananaman” precis som andra demokrater (idioten Clinton t.ex). Jimmy Carter (trots att han kallades för svag) var den sista demokratiska president som inte startade några krig runt om i Världen.

Allmänt så gillar jag republikaner i USA, men inte såna tomtar som Santorini eller vad fan han nu hette.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.