Ett exempel på fördärvet

Läs gärna denna artikel:

”Jag sålde sex till politikern” | Nyheter | Aftonbladet.

Det är så typiskt kvällsjournalistik. Bullshit och vridet som fan.

Inget fel i att prostituera sig och köpa (inte förnödenheter utan) lyxvaror och bröstförstoring. En typisk aftonbladet-snyftartikel som går endast ut på att svartmåla en gubbe som gav sitt arbetsliv och antagligen hela sin fritid för att utveckla landet eller sin kommun och inget ont om den som egentligen bara knarkade och festade hela livet utan att ens ta ansvar för sitt eget barn.

Försöker dom nu skapa en Rwanda av det hela? Skall vi nu tycka synd om henne och se till att prostitutionslagen skärps? Ja, kanske med att se till att knarkare inte får sälja sex t.ex.?

Dessa hemska medier med sitt hemska människosyn…

Själv misstänker jag att gubben gjorde slut eller blev urfattig och hon ville hämnas med denna artikel. Så vem är utnyttjad här och vart är världen på väg?

Antagligen så nappade den s.k. journalisten Karin Östman (den som i alla fall arbetar som en journalist utan att utföra äkta journalistiskt arbete) enbart för att gubben i frågan är moderat. Men när man läst artikeln kan man undra om man hade skyllt på moderater även om gubben var vänsterpartist. Sånt är tacksamt eller hur? Att enbart gnälla på moderater utan någon som helst anledning. Sånt är dom på vänstersida duktiga på… Det är alltid någon annans fel och helst skall det vara moderaternas fel. Så korkat att jag vill spy.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Ett exempel på fördärvet

  1. Du skulle må bra av att läsa lite sociologi! Lite Marx, Weber och Durkheim skulle göra dig gott och framförallt mer medveten!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.