Seriöst, alltså!

En kille som håller på med politik behöver inte ha snopp och skall absolut inte kunna ha kvinnoaffärer. Han skall vara gift och ha barn och barnen skall helst komma genom adoption. Han skall inte ha andra nöjen i livet eftersom andra fula människor på sina låglönejobb inte har det och det är dom som bestämmer i moralens USA. Sex finns inte med i bilden.

Andra kändisar som rockmusiker eller skådisar skall istället kunna doppa den hur som helst och ha många utomäktenskapliga barn. Se på Arnold t.ex. Så snart han blev politiker är det inte OK med en massa barn med en massa kvinnor.

Tyvärr verkar den trenden sprida sig till Europa med tanke på vad som skrivs om Kungen.

Ett råd till dom som vill förbjuda andra att “ha kul”: om du inte vill eller kan ha kul betyder det inte att andra inte heller skall ha kul! Annars kan du framstå som en avundsjuk och egoistisk person som förbjuder andra att ha det bara för att du själv inte vill eller kan göra det dom gör. Acceptera att olika människor har det roligt på sitt eget sätt och så länge det inte skadar något är det helt rätt att göra det.

Snoppbilden har ödelagt hans karriär | Nyheter | Aftonbladet.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

7 thoughts on “Seriöst, alltså!

 1. Du har missförstått det hela.
  En kille som håller på med politik har en snopp som alla andra killar. Men frågan är om den behövs visas till allmän beskådan eller till småflickorna. Särskilt om man själv har valt (frivilligt) att gifta sig/fortsätta att vara gift.
  Att kändisar och rockmusiker kan leva under andra moraliska omständigheter beror på att de inte har ett förtroendeuppdrag av folket. De bara spelar på oavsett vad folk tycker om deras omoraliska leverne.
  Samma sak gäller exempelvis killar som pluggar till präst. Innan kan de leva enligt sin egen moral. Men efter examen gäller den moralen som kyrkan och samhället dikterar. Annars får man syssla med något annat.
  När det gäller kungen är han kyrkans överhuvud. Varken kungen eller påven kan vistas på strippklubbar och umgås i kriminella kretsar helt oavsett vad vanlig Svensson gör.
  Sen är det så att det som är kul ska ju inte skada andra. Annars är det inte kul alls. Att läsa lekkamrat Camilla Henemarks berättelser om hur kul hon hade det ihop med kungen kan inte vara särskilt kul för varken Silvia eller kungabarnen.

 2. Den som ser på en 21-åring som en “småflicka” har egna problem och kanske behöver en behandling.

 3. Ja du. Om man själv är nästan 50 och tjejerna ifråga kring 20 – då är det småflickor för denne man som gott kunde vara deras pappa.

  Hade han inte haft förtroendeuppdrag hade han kommit undan. Men folk i allmänhet röstar inte på gifta medelåldersgubbar som jagar småtjejer på nätet. Man förutsätter istället att de som representerar folket är mognare än så.

 4. Ja du, gnäll i så fall även på Rickard Wolf som har det ihop med en 30 år yngre kille.

  Dessutom var det ingen bild på en snopp utan en bild på några kallingar. En snopp kan ligga bakom. Ingen värre än saker man ser på en helt vanlig strand.

  Har du själv moralpanik behöver du inte läxa upp andra.

  Ingen gnäller när Hugh Hefner gifter sig med en brud som är typ 40-50 år yngre…
  Dessutom, vad finns det att gnälla för när halva manliga delen av mänskligheten vill vara som han?
  Gnällhörnan kan lika gärna vara avundsjukahörnan i så fall.

 5. Du tycks fortfarande inte förstå skillnaden mellan en person som har ett förtroendeuppdrag och en person som arbetar som artist/rockstjärna/skådespelare/egenföretagare.
  Rickard Wolf är inte politiker. Han behöver inte åtnjuta folkets förtroende. Om folket köper hans skivor, tittar på hans filmer, köper inträde till hans konserter behöver han inte bry sig vad folket anser om hans sexualliv. Dessutom är han gift med denne unge man så det handlar inte om att han skickar snoppbilder till andra yngre män..
  Hugh Hefner är egen företagare med miljardimperium i branschen. I hans image ingår att han ska vara omringad av unga yppiga damer. Tjejerna får till och med betald för att finnas i hans närhet och på bild. Men inte heller han är politiker. Att vara egen företagare är inget förtroendeuppdrag.
  Hugh Hefner skulle dock inte ha en chans ifall han kandiderare till borgmästarposten i New York.
  Det är den stora skillnaden och jag ser ingen orättvisa i detta. Vill man bli politiker så får man helt enkelt acceptera de villkor som gäller i den branschen. Annars kan man ju alltid bli en rockstjärna eller starta en herrtidning. På de branscherna råder det andra regler.

 6. För dom som är nyfikna hur en sån hemsk bild ser ut har jag laddat upp den här:
  http://www.sakala.se/w/wp-content/uploads/anthony-weiner.png

  För övrigt om man får ett förtroende uppdrag innebär det inte att man blir Jesus själv eller nåt, utan så länge man sköter sitt arbete med fullt förtroende skiter jag fullständigt i om man är porrmissbrukare på sin fritid.

  Men Stig verkar vilja ha en egen slav som sköter sig perfekt 24/7? Kanske i en diktatur, men då är det upp till diktatorn att ge bort förtroendeuppdrag. Är det sånt du är ute efter, Stig?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.