Bingo!

Jag brukar aldrig spela Bingo. Jag är tveksam till att jag någonsin gjorde det. Men jag känner en hel del folk som gör det.

Bingo brukade tidigare vara ett spel för dom äldre, folk som tyckte om att umgås på ett speciellt sätt, med en tuschpenna (som man använde för att stryka utropade nummer) och en cigarett i den andra handen. Nu är den bilden passé. Dessa tider där man fick andas in rök i konstiga lokaler (som den vid Hötorget) är borta med vinden. Man kan inte röka i några lokaler alls nuförtiden och friheten och möjligheterna att spela Bingo har utökats. Numer kan man spela Bingo på nätet, när man vill och hur länge man än vill.

Det finns en bra sida som är en lämplig informationskälla till allt som har med Bingo att göra. Länkar till olika Bingohallar på nätet, ordlista (så att man inte känner sig dum när man spelar), FAQ, och även länkar till gratis bingo sajter finns att tillgå.

Klicka på länken under Bingo för att komma till den sidan. Lycka till!

Andra bloggar om: , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.