Det är inte bara i Ryssland

Aftonblablabladet idiotförklarar ryssar eftersom det finns en hel del lågutbildade dumskallar som enligt en undersökning svarade helt korkat på några frågor.

Men, om man skulle gå på gatan i ex. Sverige och ställa lite intressanta frågor skulle man få några…minst sagt intressanta svar.

Jag pratar med folk dagligen (som många andra, så klart) och ibland blir jag förvånad vilka svar jag själv får eller vilka saker folk inte vet om Världen eller även endast Europa. Tänk bara på hur många människor i Sverige aldrig hört talas om Tesla fast hans uppfinningar hela vårt sammhälle baseras på.

Så skratta inte om ni själva kan råka ut för något sånt. Jag kommer på mig själv ibland att jag får ur mig nåt så dumt att jag skäms. Hjärnsläpp heter det. Om man dokumenterar det på nåt sätt så hamnar det i Aftonbladet.

Skulle vi kretsa runt solen? Njet! | Nyheter | Aftonbladet.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.