Varmaste året genom tiderna eller sedan 1880?

Det är väl att ta i om man skriver att 2010 blev det varmaste året någonsin om man bara mätte senaste 130 åren. Vad hände för 500 år sen? Vad hade vi för temperatur för 5000 år sen? Nej, precis. Mycket skitsnack för att skapa panik och mycket lite fakta.

Om jag tror på skrämselpropaganda? Nej, så klart. Men kalkylen visar ändå att det inte blir katastrof, utan att Sverige även tjänar på det här…

2010 blev varmaste året genom tiderna | Nyheter | Aftonbladet.

Andra bloggar om: , , , ,

2 thoughts on “Varmaste året genom tiderna eller sedan 1880?

  1. Precis…det är Nimbusplaneten som närmade sig 1999-maximum,dragningskraft/vibrationer av dragningskraft 2012,sedan 2025 avlägnar den sig,och vi får tillbaka Nordpol/Sydpol,sakta men säkert.Inte är det Global uppvårmning pga Coldioxid,för detta Fanns mycket högre Concentrationer under Dinosaurietiden/Jura-epoken.Mvh Thomas

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.