Dags för en IT-utbildning?

Utbildning är alltid bra oavsett om man är ung, gammal, arbetar eller är arbetslös. Man behöver inte vänta på att bli överflödig för att komma på att man behöver utbildas. Med tanke på att IT blev ett verktyg som används i dom flesta branscheran är det väl en it-utbildning något som passar alla. I alla fall dom som kan tänka sig arbeta med det. Därför ville jag passa på att tipsa om denna sajt som sysslar med just detta:

IT utbildning

Att lära sig Office paketet är något som ingår i det europeiska datakörkortet och det är nuförtiden få som saknar grundläggande kunskaper i det. Men det är kanske dags att lära sig alla dessa dolda avancerade verktygen i Office?

Vill du byta bransch och jobba som system designer eller med grafisk produktion? Att arbeta inom IT-branschen innebär inte att sitta på ett tråkigt kontor hela dagen eller knappa några konstiga texter skrivna i ett programmeringsspråk. IT är mycket mer än så. Är man kreativ är IT ett mycket tacksamt område. Alla som använder Illustrator eller Photoshop vet vad jag pratar om.

Programering är också intressant oavsett om man skapar egna fristående program eller tilläggsprogram för andra större applikationer. Webbprogrammering är också jätterolig och faktiskt något väldigt kreativt.

Kolla in sidan, det finns säkert något som kan intressera dig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andra bloggar om: , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.