Kvinnliga grisar

Alla vet att det finns gubbsjuka människor.

Det som inte var så tydligt är att det finns även tantsjuka eller snarare käringsjuka människor.

Så man kan undra varför skulle det vara typiskt bara för män? Kvinnor kan också hålla på med skumma saker.

I svenska invandrarfruar eller hollywoodfruar eller vad det nu heter, ni vet, det som gjorde Anna Anka så känd, skall några tanter anställa en ung grabb och dom ber honom klä av sig för att kolla på hans kropp. Detta visas på svensk TV och accepteras som någon sorts “tantsjuka” av normal grad.

Tänk nu om det var tvärtom. Eller tänk även om det var i Sverige.

Någon eller några invandrargubbar i Sverige, tänk er Billy Butt o co, ber en ung flicka klä av sig och sedan be henne mata gubbarna med nåt.

Skulle det vara ett jäkla liv? Man behöver inte tänka två gånger för att förstå vem får lov att bestämma i världen…

Vad säger nu feminister om det här vidriga beteendet från dessa tanter?

Se det äckliga inslaget själva:

TV | Aftonbladet.

De hyr in strippor till party De nya svenska Hollywoodfruarna älskar tequila, leopardmönstrat – och unga män | TV | Nöjesbladet | Aftonbladet.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 thought on “Kvinnliga grisar

  1. Ett till exempel för att vi killar inte gillar Svenska fruar och tjejer..Själv är jag Chilenare, en gång var jag tillsammans med en svensk tjej, men gud va hon var svartsjuk och sur hela tiden , lika kall ochså.Jag har försökt me svenska tjejer men de går inte, så jag har vart mer med utlänska som är faktis finare .Nu när jag hällsa på mina kompsiar i Dominikanska Repuliken då blev jag kär i en vacker mullatt tjej som jag tänker leva ut mitt liv med..Vilken stor skillnad på invadrar/utlänningar och Svenska tjejer..Svebska tjejer är komplicerade och inte lika ödmjuka..Min tjej tjänare bra och jag lite mindre men de bryr sig inte om de där borta..Hon är perfetk i mina ögon.Och mycket finare än dom här kärringarna Svenska hollywodfruar asg dom ser fan ut över 60 Min tjej som är 28 ser ut och vara 21-22 och jag är 25 ; )Beror det på solen??..Svenska tjejer blir avensjuka när dom ser henne med mig..Man får sådana blickar..Fyfan väx upp och var mer ödmjuka och kvinnliga istället för sura och kalla och stroppiga..Glömde en sak och säga, glöm inte att det ser fult ut när en tjej är översminkad, ett bra råd..I Dominska Repuliken Brasilien Cile Venezuela m.m. är tjejerna mycket mer finare än här..Men dom är inte lika sura och avensjuka för den andra ser bättre ut än den andra..T.e.x. min tjej tyckte att min tjejkompis såg bra ut och jag tyckte ochså men för det blev hon inte lika grinig..Nej fan, Svenska tjejer borde växa upp lite mer..Kram

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.