Ja, en kopia på en bluff

Succémattans guru – en bluff? | Nyheter | Aftonbladet.

Vad är bluff?
Denna kopian som säljs som original eller den andra billigare som är kopia på kopia? Vem polisanmäller vem i denna soppa? Som jag skrev tidigare så är fallet inte solkart. Dessutom så påstår “fakiren Samson” att denna borde kallas för plastmatta.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Ja, en kopia på en bluff

 1. Så luraren, har lurat luraren, som igen har lurat de andra :)

  Mattan tror jag har en plasibo effekt. Vill man att den skall fungera, så “fungerar” den.
  Men det som verkligen händer är att man lurar sig själv.

  Tror jag…

 2. Jag är lurad! Mattan känns, den skapar värme i rygg och nacke. Jag somnar. Vaknar mer avslappnad än när jag bara låg på min massage bänk utan mattan. Den är bara för hemma bruk och hjälp till själv hjälp. Jag älskar placebo. Mycket bättre än riktiga droger.Annette

 3. Spelar det någon roll om personen bakom mattan är “lite lurig” i marknadssyfte?

  Mattan fungera uppenbarligen för en massa människor, varför den gör det spelar inte heller så stor roll… Även om det är ren placebo…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.