Politiker greps – i riksdagen

Politiker greps – i riksdagen | Nyheter | Aftonbladet.

En person är gripen för spridning av propaganda i riksdagen och många kommenterar och tycker att det är OK.

Skulle det även vara OK om jag skulle komma in med en T-shirt där det står “MP – ut ur riksdagen”?

Andra bloggar om: , , , , , , ,

3 thoughts on “Politiker greps – i riksdagen

 1. Varför ska Ewa Larsson skämmas när vi har en sittande Alliansregering som har ljugit detta folk rakt upp i ansiktet och till och med hamnat i regeringsposition pga dessa röster.En av frågorna handlade om fildelningen där lögnaren och tillika statsministern Fredrik Reinfeldt mycket riktig sa att detta inte var en prioriterad fråga där man naturligtvis inte skulle kriminalisera en hel generation Svenskar … Jo ,det såg vi hu hur det nu gick med detta löfte samt måååånga fler.

  När detta då händer i t ex Iran pratas det om mygel och bluff i pressen men när en Svensk Regering gör liknade saker är det uppenbart helt okey.Demokrati … !?.Ja , kanske för en liten klick men inte för resten av medborgarna där dessa ibland uppenbart gillar att vara manipulerade och styrda av andras lögner.Inte alla men tyvärr allt för många.

 2. Jag tycker inte heller att hon skall skämmas. Hon borde stå för vad hon gjort och ta sitt straff.

  Inget skamligt med spridning av felaktig propaganda. Gamla regeringen har gjort det förr och forsätter snacka skit även som opposition.

  Frågan är vad som är tillåtet och vad inte.

 3. Såklart att det inte skulle vara okej, om du kom med en sån T-shirt. Tack för ett talande exempel :)

  Men. Jag är övertygad om att hon inte skämdes för sin tröja, utan för att polisen var tvungen att rycka ut, vilket kan ses som “lite” överdrivet. Hade det inte räckt med att riksdagens vakter avvisade henne..?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.