This page intentionally left blank

Jag undrade alltid varför det står i en hel del instruktionsböcker från USA “This page intentionally left blank” på varenda sida utan text. Sedan sa en vän till mig att det är nog så att folk i USA klagade på att trycket inte var med på vissa sidor.

Kan det verkligen vara så?

I alla fall kan det inte stå “blank” då varningstexten finns med.

Jag kanske borde börja med inlägg som heter bara:
“Sidan avsiktligt lämnad tom”, bara för att förvirra besökarna.

Gott Nytt År till alla mina tusentals läsare :)
Må ni läsa min blogg ännu mer under 2009 så att jag blir större än Alex Kjolman och Blondinbella tillsammans. :)
Om dessa nu skall vara nån att mäta sig med. Personligen så har jag aldrig läst dom, däremot har jag läst artiklar om dom i olika sammanhang utanför bloggvärlden så jag kan nog inte veta mycket om det.

Vi ses och hörs under 2009. Räkna med det.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.