Georgia on my Mind

Ojojoj, vad det luktar olja om den här konflikten.

NATO håller på att förvandlas till en privat polisstyrka och blir allt annat än just ett “nordatlantiskt” sällskap.

Så vaddå? Eftersom man såg till att Kosovo fick självständighet varför vill man inte med samma resonemang tillåta Sydossetien vara självständig. Vad sa ni? Jaaaa, man gillar inte att Ryssland skall ta fördel. Så olika människor värderas olika beroende på vem har intresse i det. Jäkla trams.

Under tiden sitter rika människor bakom ridåer och leker krig, människor dör och puckon här hemma tar sida i en konflikt där människor dödas, några barn blir utan sina föräldrar och några föräldrar förlorar sina barn. Dom kanske behöver bära sina döda barns kroppar själva i sina armar till begravningen. Tänk på detta när ni tar ställning till ett krig där ni personligen inte har någon som helst intresse i. Helt sjukt att få höra runt omkring mig om vad som skall vara bra eller inte i den här konflikten.

Kom igen nu. Är det väldigt lugnt i Irak så att man behöver omstrukturera styrkorna något? Sluta med att döda folk! Så är det bara. Kalla mig för en dum och naiv romantiker eller nåt annat men jag gillar inte när folk dör. Punkt slut.

 

Billigalan.se

 

Andra bloggar om: , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.