Ny folksjukdom – klimatångest

Tidigare brukade man säga att gnället är folksjukdom men nu har vi visst utvecklats. Nu är det en hel del som lider av klimatångest. Och då skämtar man inte längre. Det är helt enkelt så att det finns psykologer som besöks av folk som lider och oroar sig över klimatutvecklingen. Dessa har svårt att sova och har svårt att koncentrera sig på jobbet eftersom de hela tiden funderar på vad som är skadligt för naturen och undviker det. Fast symptomer tyder på att de “gått in i väggen” kan man snarare kanske säga att de “gått in i trädet”. :)

Nej, oljan håller på att ta slut och under min livstid kommer vi att få helt nya lösningar. Inte för att man beskattar folk rejält utan att nya moderna lösningar efterfrågas. Jag skrev tidigare om en bil som går på ren luft och snart får vi bättre bilar som går på el, vatten och solenergi. Det som jag kan få ångest för är att man kommer att beskatta även dessa bilar eftersom vi har väl blivit vana att betala för att vi helt enkelt finns till. Snart blir det dags att boka tid för psykologen kanske… :)

Busring.se

Kolla vad Aftonbladet skriver nu om det >>Â

Andra bloggar om: , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.