Resultatlöst och onödigt dyrt

I ett tidigare inlägg påpekade jag om detta onödiga offer.
Man kommer att kräva betalt för något folk inte kan rå för eftersom det är så samhället är uppbyggt. Dessutom, som experterna påpekar, är det verkningslöst.

Jag skulle inte begränsa påståendet till Sverige utan det gäller hela Världen.

Läs gärna noggrannare det jag skrev om att det behövs nya rena energikällor. Inte någon ny miljöpolitik med nya skatter.

“Vi behöver nya energikällor. Vi behöver den där elbilen som Tesla pratade om i början på förra seklet.
Nikola Tesla (som många redan känner till) ville använda hela Jordklotet som en dynamo, samla ström i jonosfären och skicka det tillbaka till oss trådlöst. Det skulle räcka med en antenn. Inga två hål i väggen hade behövts. Tyvärr var folk då inte redo och de flesta förstod inte hur man skulle placera nåt (satelliter) i jonosfären. Nu borde det satsas mycket mer på den typen av forskningen.”


Billigalan.se

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Resultatlöst och onödigt dyrt

 1. Tesla undersökte hur informationen fungerar. Sedan dess har ingen annan vetenskapsman visat sig något som helst intresse till det !
  Vi vet att IT-samhället grundar sig på den dubbelriktade informationen – kommunikation d.v.s. informationen går fram och tillbaka.
  Denna information är grunden till allt liv på jorden bl.a. eftersom den kan upptäckas i reflexer vilket vetenskapen inte har lyckats återskapa!

 2. Fyra avsnitt om Nikola Tesla: http://video.google.com/videoplay?docid=-8869417437562106567

  Att bygga ett dynamo som tar energi från jonosfären är inte så lätt när inte bara oljeindustrin utan också världens regeringar sätter stopp för sådana projekt. Ett exempel:

  Elbilen har funnits över 150 år. Men idag har den blivit överlägsen bränslebilarna på nästan alla punkter: kommer längre på en tankning, accelererar snabbare, kommer upp i högre farter, mindre bildelar, lättare bil, billigare att köra, inget klimathot …

  http://www.miljomagasinet.se/artiklar/070829_elbil.html

  Varför vill staten stoppa elbilen? Pga korruption! Några politiker har fått pengar från oljeindustrin för att förbjuda de “miljöfarliga” batterierna. Några andra har fått pengar för att införa de miljöfarliga “miljöbilarna”. Det är inte bara folket som hjärntvättas av politikers ologiska argumentationer, utan de också hjärntvättas av de ledande företagen. Varför är det annars så att politikerna slickar röven på storföretagen utan att lyfta ett finger för småföretagarna?

  Varför inte gå fullt ut genom att helt enkelt tillåta en ren elbil på de svenska vägarna? Jag vädjar till alla politiker att visa lite civilkurage för att planeten ska kunna överleva. I längden kommer ni stå som hjältar och de korrumperade förtryckarna säger upp sig. Jag vädjar också till folket att försöka bli lite medvetnare och inte gå på allting som nyheter, reklam och politiker säger.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.