Smugglarna välkomnas till Sverige

Nu hotar vissa med bensinpriset på över 20:-

När skall folk börja fatta att det inte är priset på drivmedel som är det väsentliga i den här diskussionen? Det är något helt annat.

Vi behöver nya energikällor.
Vi behöver den där elbilen som Tesla pratade om i början på förra seklet.

Nikola Tesla (som många redan känner till) ville använda hela Jordklotet som en dynamo, samla ström i jonosfären och skicka det tillbaka till oss trådlöst. Det skulle räcka med en antenn. Inga två hål i väggen hade behövts. Tyvärr var folk då inte redo och dom flesta förstod inte hur man skulle placera satelliter i jonosfären. Nu borde det satsas mycket mer på den typen av forskningen.

Då skulle vi prata om en ekologiskt ren energikälla. En riktigt ren och naturvänlig sådan. Allt detta med miljödiesel, etanol och annat är bara skräp.

Höjer man priset skulle istället bensinsmugglarna välkomnas till Sverige. Stora lastbilar skulle frakta obeskattad bensin från Norge. Hela lastfartyg skulle smuggla soppan från baltiska länder eller varför inte hela vägen från Irak. Maffialiknande organisationer skulle växa sig mycket starkare än under cigarettsmugglingens tid. Sverige skulle förändras till ett land med mutade tjänstemän, mycket knark, hög brottslighet och rädda medborgare.

Tack och lov är Andreas Carlgren och resten av vår nuvarande regering klokare än så att inte gå med på den utvecklingen.

Läs mer: SVD, DN, Wikipedia

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 thoughts on “Smugglarna välkomnas till Sverige

  1. Hej! :o)
    Kul att du skriver om Tesla…Det gjorde jag också, fast jag var jätte arg att många inte känner till namnet. Tyvärr.
    Du är välkommen på min blogg

    mvh / Ida D.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.