Dreglande porrkonsumenten Fridolin

Gustav Fridolin svarade att den viktigaste för unga killar borde vara feminism.

Som motivering angav han att han vill inte betraktas som mansgris, dreglande porrkonsument och potentiell våldtäktsman bara för att han är född som en man.

Jag tycker att hans åsikter talar för sig själv. Är du född som en man hamnar du automatiskt under dessa beskrivningar som Gustav nämnde eftersom det är så (enligt honom alltså), så länge du inte uttalar dig för att vara feminist.

Om man tänker lite utåt så kan man säga att man också måste ha en T-shirt med USA’s flagga på om man är från Afghanistan annars är det lätt att förknippas med Talibaner och Bin Laden. Är man palestinier måste man ha Davidsstjärnan på kepsen eftersom man kan betraktas vara en potentiell självmordbombare.

Kära Gustav, jag kan tala om för dig att jag är definitivt inte en feminist. Jag kommer aldrig att vara feminist och jag skulle se det som en förolämpning om jag skulle kallas för feminist. Däremot hör jag inte hemma i din beskrivning av en mansgris. Jag har aldrig våldtagit någon och jag har alltid varit för jämställdhet och jämlikhet.

När min fru arbetade sent så brukade hon komma hem till en dukad middagsbord med lagad mat på bordet. Vi hjälps åt hemma så gott det går och trivs i våra roller eftersom inte alla kan allt lika bra.

Dessutom tycker jag att feminister INTE är för jämställdhet utan för att förändra från det ojämställda patriarkatet till det ojämställda matriarkatet. Några feminister jag träffade är bara ledsna att dom inte har en snopp i byxorna. Jag tror på allvar att dom skulle vara ena riktiga våldsmän om dom hade varit män. Dom vill bara styra, så enkelt är det. Det är ändå i det hemska och ojämställda patriarkatets Sverige kvinnor har fått mer makt än i något annat land på Jorden. Räcker det inte? På vilket område? Löner? På mina arbetsplatser var det snarare tvärtom dvs. att kvinnor tjänade mer än män. Ingen klagade. Betyder det att jag arbetade på jämställda arbetsplatser eller att killar är snällare än tjejer och klagar inte om dom känner sig underlägsna? Det vet jag inte och bryr mig inte så mycket faktiskt.

Jag känner mig trygg i mina värderingar och kommer inte att kallas för feminist oavsett vad Frigolin eller hans lika tycker om mig och hur dom stämplar normala vänliga killar.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

0 thoughts on “Dreglande porrkonsumenten Fridolin

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.