Ett förslag till den svenska “vänsterkartellen”

Då det mesta, som kommer ut ur munnen på de flesta ur vänstermaffian, går ut på att minska “traditionell” förbrukning och bromsa utvecklingen har jag en spännande lösning.

De verkar störa sig på allt som har med människor att göra och man kan då lätt räkna ut att det är människorna som är det stora hindret för genomförandet av deras politik.

Mitt förslag är att de bör starta en verksamhet där man sponsrar (med statliga medel dvs. skattepengar, förstås) olika självmordssekter. Precis som man idag stödjer ideella föreningar kan man alternativt anordna diverse informationsmöten, där alla domedagssekter och andra intresserade som vill starta sin egen sekt blir inbjudna. Alla som är intresserade av att få möjligheten att flyga iväg på något rymdskepp eller hoppa på en komet som ena riktiga “rymdliftare” är alltså välkomna.

Självmordssekter övertygar sig själva att meningen med livet är att avsluta det. Kort och gott.

Inga fler bilar på gatorna, inga fler miljöförstöringar, inga fler entusiastiska människor som vill starta företag och därav inga miljöbovar. Låt dessa svaga människor utrota sig själva och låt dom “begeistrade” bli så pass nedstämda, att deras onda vilja, att försöka göra något annat än att bli omhändertagna av staten, inte finns i deras värld.

Det “krocksäkra” alternativet skulle säkert sprida sig till andra länder. Inom kort skulle världens 6,5 miljarder människor lätt kunna bli fyra miljarder. Denna “anti-utveckling” vore bra både för naturen och djuren. En annan fördel är att man också slipper kämpa med andra politiska inriktningar så att dessa partier som gärna vill ha det så “som det var förr” kan föra sitt totalitära välde.

Slutligen skulle nog bara de finnas kvar på jorden och de skulle styra sig själva utan någon som helst inkomst i fickan.

Det är väl det vänsterpolitik går ut på nuförtiden? Ett kollektivt självmord.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.