Fönsterbyte

Att byta till energieffektiva och underhållsfria PVC-fönster visar sig vara en god affär. Inte bara att man sänker energi-förbrukningen, man ökar värde på fastigheten eller bostaden (ifall man bor i flerfamiljshus).

Dessutom är det väldigt snyggt att ha nya fönster. De som är främst i Sverige på det är Kronfönster.

Läs gärna mer på deras hemsida där det också finns en webbutik: http://www.kronfonster.se/fonster/

halvrunt-foenster[1]Om man vill på egen hand installera fönster så är det inte det enklaste. Det är ändå bättre att anlita en snickare som en extern entreprenör. Det finns olika sajter där man kan få olika offerter från olika entreprenörer på det jobbet, och det bästa vore om man passar på att byta ut det innan årsskiftet 2015/2016, då denna regering sänker ROT-avdrag från 50% till endast 30% av arbetskostnaden.

Man kan i alla fall börja med att leta olika måttbeställda fönster (som alltså måttillverkas precis så som du vill ha de) hos Kronfönster, och jämföra priser på arbetskostnad sen.

Lycka till!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.